AbboCC en @tol

Door het overlijden van Annek Tol is de samenwerking met @tol helaas beëindigd. Het gedachtengoed van Annek leeft uiteraard voort.

In 2016 hebben Annek Tol en ik besloten om samen te werken in @tol Training en Coaching HSP. Eén van de belangrijkste redenen is dat we allebei solistisch aan het werk waren. Wel bespraken we veel belangrijke zaken met elkaar tijdens onze Intervisie sessies. Onze samenwerking is ontstaan omdat het samen bespreken van onderwerpen op deze manier op ons pad kwam. Zo werd ook het thema hoogsensitiviteit aangevoeld en besproken. Daardoor ontstond  het echte in contact staan met elkaar. Heerlijk om op deze manier samen onze belevingen te kunnen uitspreken. Hierdoor ontstond er begrip voor onze eigen werkwijze en motivatie.

Mijn doel is altijd dat iedereen een eigen basisveiligheid heeft van waaruit iedereen kan en mag handelen. Dit is niet altijd even gemakkelijk en zeker niet altijd aanwezig. Vanuit het  hoogsensitief  zijn, kijk en voel en handel je anders dan de meeste andere mensen, waardoor je een eigen manier van zijn ontwikkelt. Vanuit het zorgen voor anderen vergeet je soms wie je zelf bent en wat voor jou als mens heel belangrijk is.

Onze  manier van voelen, denken, en handelen sluit heel goed bij elkaar aan. We delen al heel wat jaren onze ervaringen. Een jaar samenwerken heeft ons allebei een nieuwe boost gegeven. Dit is voor ons beiden een groot genoegen en we groeien steeds meer naar elkaar toe. We voelen ons hier heel erg goed bij. En we ervaren dat dit helpt om nog verder te kunnen groeien in onze samenwerking en onze eigen ontwikkeling.